Viber prezanton zyrtarisht shërbimin e ri Viber Out

Viber prezanton zyrtarisht shërbimin e ri Viber Out

Viber ka prezantuar shërbimin e ri të quajtur Viber Out, i cili lejon përdoruesit të telefonojnë edhe ata persona që nuk e kanë të instaluar këtë aplikacion. Ky shërbim mundësohet kundrejt një tarife shtesë për çdo minutë bisede me një numër celulari ose fiks. Sipas Viber, këto çmime janë në përgjithësi më të ulëta krahasuar…

Canon prezanton EOS M2

Canon prezanton EOS M2

Canon-i, kishte prezantuar vitin e kaluar, fotoaparatin e tyre të parë me lentë të këmbyeshme, por pa pasqyrë. Ishte fjala për modelin EOS M dhe tani vjen pasardhësi i tij me emrin EOS M2. Krahasuar me paraardhësin e tij, EOS M2 sjell disa të reja të rëndësishme. Në radhë të parë, aty është sistemi i…

iTranslate edhe në iPad

iTranslate edhe në iPad

Në qoftë se përdorni Apple iPhone, atëherë ndoshta keni hasur në përkthyesin, iTranslate. Nga tani e tutje, aplikacioni është gjithashtu në dispozicion në tabletin iPad. Diçka të ngjashme posedon Android-i, përkatësisht Samsung Galaxy S4, aplikacionin me emrin “S Translator”. Aplikacioni i ri ‘iTranslate’, deri më tani ka qenë një privilegj vetëm për telefonat e mençur…

Aston Martin me një makinë për qytet.

Cygnet, makinë qyteti e pakrahasueshme.Një nga bukuritë e shërbimeve më ekskluzive të botës së automobilizmit.Kushmendon se marka  e makinave që përdor tregon edhe  madhësinë e trupit të saj apo fuqinë e motorrit tani duhet të ndryshojë mendim. Aston Martin ka arritur në një “pikë kthese” duke krijuar një makinë qyteti , por përpjekjet e tyre…

Telemjekësia, përmes rrjetit 3G të Vodafone, sjell opinionin e mjekut specialist në zonat më të thella

Telemjekësia, përmes rrjetit 3G të Vodafone, sjell opinionin e mjekut specialist në zonat më të thella

Banorët e zonave të thella, tashmë kanë mundësinë të ekzaminohen dhe të marrin mendimin e mjekut specialist për shqetësimet e tyre shëndetësore. Kjo risi vjen përmes programit “Telemjekësia përmes celularit”, mundësuar prej Fondacionit Vodafone Albania, në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë, Kryqin e Kuq Shqiptar dhe Spitalin Hygeia. Ditën e hënë, përfaqësues të Fondacionit Vodafone…