15 things you probably didn’t know about Albania

Source: https://www.telegraph.co.uk/ Today Albania marks 104 years of independence from the Ottoman Empire. We’ve decided to celebrate by recalling 15 things you probably didn’t know about the small country that boasts both an Ionian and Adriatic coastline (you can have that fact for free). 1. What’s Albania? First and foremost, Albanians do not call home […]

Hiking and Trekking in Albania

Rugged snow-clad alpine peaks, lush green valleys, sparking lakes, wetlands full of wildlife, traditional villages and a varied coast embracing two seas – the Adriatic and the Ionian Sea – Albania has all the ingredients necessary to develop hiking and trekking tourism. Even though hiking maps and the signposting of tracks has become more common […]

Turqi / Bursa, qyteti i 5-të më i shëndetshëm në botë

Qyteti Bursa në Turqi është renditur i 5-i në listën e qyteteve më të shëndetshme në botë për të jetuar. Sipas kompanisë “Numbeo”, e themeluar nga inxhinierë programues të Google për të bërë anketa dhe nxjerrë statistika, Bursa zë vendin e 5-të në listën e qyteteve më të shëndetshëm të botës, ku janë përfshirë gjithsej 199 qytete. […]