Linja ish- Uzina Traktori

Linja ish- Uzina Traktori

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR  ish- Uzina Traktori FREKUENCAT nëntor – mars prill- tetor ditë pushimi dhe festa ora frekuenca ora frekuenca ora frekuenca: 5.30 –   6.00 Çdo   6 min 5.00 –   6.00 Çdo   6 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 10 min 6.00-   7.00 Çdo   5 min 6.00 –   7.00 Çdo   5 min 6.00 –…

Linja Laprakë
|

Linja Laprakë

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR    LAPRAK FREKUENCAT nëntor – mars prill- tetor ditë pushimi dhe festa ora frekuenca ora frekuenca ora frekuenca 5.30 –   6.00 Çdo 10 min 5.00 –   6.00 Çdo   8 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 10 min 6.00 –   7.00 Çdo   6 min 6.00 –   7.00 Çdo   6 min 6.00 –   7.00…

LINJA E PORCELANIT

LINJA E PORCELANIT

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR  PORCELANI FREKUENCAT nëntor – mars prill- tetor ditë pushimi dhe festa ora frekuenca ora frekuenca ora frekuenca: 5.30 –   6.00 Çdo 15 min 5.00 –   6.00 Çdo 10 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 15 min 6.00 –   7.00 Çdo   8 min 6.00 –   7.00 Çdo   8 min 6.00 –   8.30…

Linja e Unazes

Linja e Unazes

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR  UNAZA FREKUENCAT nëntor – mars prill- tetor ditë pushimi dhe festa ora frekuenca ora frekuenca ora frekuenca: 5.30 –   6.00 Çdo 6 min 5.00 –   6.00 Çdo 6 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 7 min 6.00 –   7.00 Çdo 5 min 6.00 –   7.00 Çdo 5 min 6.00 –   7.00…

Linja Tirana e Re

Linja Tirana e Re

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR  TIRANA E RE FREKUENCAT nëntor – mars prill- tetor ditë pushimi dhe festa ora frekuenca ora frekuenca ora frekuenca: 5.30 –   6.00 çdo – min 5.00 –   6.00 Çdo 10 min 5.00/5.30 – 6.00 çdo 10 min 6.00 – 19.00 çdo   – min 6.00 – 20.00 Çdo   4 min 6.00…

Ekspeditë etnokoreografike në fshatin shqiptar të Bullgarisë, Mandrica

Ekspeditë etnokoreografike në fshatin shqiptar të Bullgarisë, Mandrica

Në një lagje të Vithkuqit, 1000 kilometra larg Tiranës Nga Prof. Dr. Ramazan H. Bogdani / “Mjeshtër i Madh” Në shtator të vitit 1995, gjatë Festivalit Folklorik Kombëtar, të zhvilluar në Berat, mori pjesë si i ftuar edhe një grup grash nga fshati Mandricë. Këngët dhe vallet e interpretuara nga ai grup tërhoqën vëmendjen, për…

Lezha, kjo trevë e lashtë me dimension të madh, historik e kulturor

Lezha, kjo trevë e lashtë me dimension të madh, historik e kulturor

Lezha, kjo trevë e lashtë dhe e re, me një sipërfaqe të vogël, por me dimension të madh historik e kulturor, është favorizuar nga Zoti e natyra, për bukuritë e saj të pashoqe, me fushën, malin, lumin, detin, lagunat etj., që rrallëkush i ka. Treva që i dha kombit shqiptar Budin, Bogdanin, Bardhin, Zarishin, Fishtën,…