Linja ish- Uzina Traktori

Linja ish- Uzina Traktori

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR  ish- Uzina Traktori FREKUENCAT nëntor – mars prill- tetor ditë pushimi dhe festa ora frekuenca ora frekuenca ora frekuenca: 5.30 –   6.00 Çdo   6 min 5.00 –   6.00 Çdo   6 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 10 min 6.00-   7.00 Çdo   5 min 6.00 –   7.00 Çdo   5 min 6.00 –…

Linja Laprakë
|

Linja Laprakë

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR    LAPRAK FREKUENCAT nëntor – mars prill- tetor ditë pushimi dhe festa ora frekuenca ora frekuenca ora frekuenca 5.30 –   6.00 Çdo 10 min 5.00 –   6.00 Çdo   8 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 10 min 6.00 –   7.00 Çdo   6 min 6.00 –   7.00 Çdo   6 min 6.00 –   7.00…

LINJA E PORCELANIT

LINJA E PORCELANIT

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR  PORCELANI FREKUENCAT nëntor – mars prill- tetor ditë pushimi dhe festa ora frekuenca ora frekuenca ora frekuenca: 5.30 –   6.00 Çdo 15 min 5.00 –   6.00 Çdo 10 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 15 min 6.00 –   7.00 Çdo   8 min 6.00 –   7.00 Çdo   8 min 6.00 –   8.30…

Linja e Unazes

Linja e Unazes

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR  UNAZA FREKUENCAT nëntor – mars prill- tetor ditë pushimi dhe festa ora frekuenca ora frekuenca ora frekuenca: 5.30 –   6.00 Çdo 6 min 5.00 –   6.00 Çdo 6 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 7 min 6.00 –   7.00 Çdo 5 min 6.00 –   7.00 Çdo 5 min 6.00 –   7.00…

Linja Tirana e Re

Linja Tirana e Re

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR  TIRANA E RE FREKUENCAT nëntor – mars prill- tetor ditë pushimi dhe festa ora frekuenca ora frekuenca ora frekuenca: 5.30 –   6.00 çdo – min 5.00 –   6.00 Çdo 10 min 5.00/5.30 – 6.00 çdo 10 min 6.00 – 19.00 çdo   – min 6.00 – 20.00 Çdo   4 min 6.00…

Lezha, kjo trevë e lashtë me dimension të madh, historik e kulturor

Lezha, kjo trevë e lashtë me dimension të madh, historik e kulturor

Lezha, kjo trevë e lashtë dhe e re, me një sipërfaqe të vogël, por me dimension të madh historik e kulturor, është favorizuar nga Zoti e natyra, për bukuritë e saj të pashoqe, me fushën, malin, lumin, detin, lagunat etj., që rrallëkush i ka. Treva që i dha kombit shqiptar Budin, Bogdanin, Bardhin, Zarishin, Fishtën,…