Vorri i Nuses, një Legjendë Shqiptare
| | |

Vorri i Nuses, një Legjendë Shqiptare

Sot Tyrbja e Nuses gjendet në fshatin Mullet, pranë Kishës së Maxharës. Ky monument mbart një legjendë për nusen e re që mbeti e vrarë ditën e martesës. Dy palë kundërshtare që u kryqëzuan në hyrje të fshatit, ndoshta për hasmëri, po shkëmbenin të shtëna me njëra – tjetrën, ndërsa në rrugë po kalonin dasmorë, të cilët kishin…

Linja Sauk

Linja Sauk

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR   SAUK FREKUENCAT Periudha kohore :  Nëntor –Mars udhëtimi fillon në qender në ora 5.30Prill – Tetor udhëtimi fillon në qender në ora 5.00 Senatoriumi Sauk lart Sauk i Vjeter ora frekuenca ora frekuenca ora frekuenca: 5.00/5.30  –   8.00 Çdo 15 min 5.00/5.30 –   6.00 Çdo 15 min 5.00/5.30 – 24.00…

Linja ish-Uzina Dinamo

Linja ish-Uzina Dinamo

LINJA QYTETËSE PËR TRANSPORT UDHËTAR  SHARRË. Stacionet fundore janë : Niset në sheshin para ish “UZINA DINAMO E RE” . Arrin në kryqëzimin e Rrugës së Kavajës me Rrugen për në Sharrë FREKUENCAT Nëntor – Mars Prill- Tetor Në ditë pushimi dhe festa ora frekuenca ora frekuenca ora frekuenca: 5.30 –   6.00 Çdo 10 min…

Linja Tufina

Linja Tufina

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR   TUFINA FREKUENCAT Nëntor – Mars Prill- Tetor Në ditë pushimi dhe festa ora frekuenca ora frekuenca ora frekuenca: 5.30 –   6.00 Çdo 10 min 5.00 –   6.00 Çdo 10 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 15 min 6.00 –   7.00 Çdo   7 min 6.00 –   7.00 Çdo   6 min 6.00 –…

Linja ish- Uzina Traktori

Linja ish- Uzina Traktori

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR  ish- Uzina Traktori FREKUENCAT nëntor – mars prill- tetor ditë pushimi dhe festa ora frekuenca ora frekuenca ora frekuenca: 5.30 –   6.00 Çdo   6 min 5.00 –   6.00 Çdo   6 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 10 min 6.00-   7.00 Çdo   5 min 6.00 –   7.00 Çdo   5 min 6.00 –…

Linja Laprakë
|

Linja Laprakë

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR    LAPRAK FREKUENCAT nëntor – mars prill- tetor ditë pushimi dhe festa ora frekuenca ora frekuenca ora frekuenca 5.30 –   6.00 Çdo 10 min 5.00 –   6.00 Çdo   8 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 10 min 6.00 –   7.00 Çdo   6 min 6.00 –   7.00 Çdo   6 min 6.00 –   7.00…

LINJA E PORCELANIT

LINJA E PORCELANIT

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR  PORCELANI FREKUENCAT nëntor – mars prill- tetor ditë pushimi dhe festa ora frekuenca ora frekuenca ora frekuenca: 5.30 –   6.00 Çdo 15 min 5.00 –   6.00 Çdo 10 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 15 min 6.00 –   7.00 Çdo   8 min 6.00 –   7.00 Çdo   8 min 6.00 –   8.30…