Trump: S’i shërojmë plagët duke etiketuar padrejtësisht si racistë, miliona amerikanë

Pas javësh me trazira civile në Shtetet e Bashkuara, Presidenti Donald Trump po premton se administrata e tij do të ndërmarrë përpjekje intensive për zhvillim ekonomik në komunitetet me pakica dhe të marrë masa ndaj pabarazive në kujdesin shëndetësor të atyre zonave. Nga Zëri i Amerikës Shtëpia e Bardhë, pa dhënë detaje, tha se kjo […]

Things Around the World You Didn’t Know Were Banned

Lip-synching, jogging and samosas. Do you know what all of these things have in common? Though seemingly innocuous, each one has been outlawed somewhere in the world. In some cases, these bans were instituted very reasonably, in response to political unrest, to preserve health and public safety, or to honor religious doctrine. But there are […]

Dutch family living in isolation on farm for 9 years

Dutch authorities were Tuesday trying to piece together the story of a family found living isolated from the outside world in the rural east of the Netherlands. The authorities found a father and six adult children hidden in the basement of a remote farmhouse where they had reportedly spent years “waiting for the end of […]