Chelsea, Eriksson ecën përpara

Mes kandidatëve për pankinën e Chelsea në sezonin e ardhshëm, ndodhen edhe dy emra të vjetër të sportit italian, Sven Goran Eriksson dhe Rafa Benitez. Pas veprimit të André Villas-Boas, pankina e blues i është besuar deri në fund të këtij sezoni Roberto Di Matteo, por vera e ardhshme parashikon një teknik të ri me eksperiencë të madhe ndërkombëtare. Ëndrra sekrete e Roman Abramovich mbetet Pep Guardiola, por qarkullojnë edhe emra të tillë si ai i Eriksson dhe Benitez.  I shoqëruar nga taktikat e ndryshme, zbritja në fushë e ish menaxherit të Liverpool dhe Inter mund të shihet si pozitive, ndërsa tekniku spanjoll shprehej i interesuar për një event të propozuar nga blues, agjenti i tij gënjente për çdo kontakt me Stamford Brdige. “Në këto momente Rafa është i gatshëm të vlerësoj çdo ofertë, por deri më tani nuk kemi dëgjuar asnjë propozim. Kështu është ende herët për të thënë se Rafa është me të vërtetë i interesuar për Chelsea”, është shprehur Garcia Quilon.