Categories
Lifestyle Shëndet

Cilat ushqime shkaktojnë fryrje barku

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Eshte shumë e rëndësishme është të bëni dallimin midis fryrjes dhe kilogramëve të terpërt sepse këto probleme kërkojnë metoda të ndryshme për të ardhur në formë.

Problemi me fryrjen është më shqetësues se kilogramët e tepert pasi njerëzit zakonisht nuk e kuptojnë se çfarë ushqimesh u shkaktojnë fryrje dhe nuk e dinë nëse janë të shëndoshë apo thjesht të fryer.

Ka shkaqe të ndryshme për fryrjen dhe këto të fundit varen nga mënyra se si hamë dhe çfarë hamë.

Më poshtë do të lexoni disa nga ushqimet që shkaktojnë fryrje barku:

– Fasule
– Brokoli
– Lakër brukseli
– Lakra
– Pijet e gazuara,
– Lulelakër
– Çamçakëz
– Fruta të tilla si mollë, pjeshkë dhe dardha
– Ëmbëlsirat me shumë sherbet
– Qumështi dhe produktet e qumështit
– Qepet
– Sheqeri

3 ushqimet e shëndetshme që parandalojnë fryrjen e stomakut dhe gazrat

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *