Cili është raporti që ka me Edi Ramën? Ja përgjigjia që jep Ilir Meta…

Nga 24 korriku unë kam vetëm një parti që është kushtetuta e Shqipërisë dhe nuk më intereson asgjë që ka lidhje me të kaluarën time apo me raportet në të kaluarën me cilin do.

Kështu u shpreh Presidenti Ilir Meta, duke iu përgjigjur pyetjes gjatë një interviste në televizionin Alsat Maqedoni, mbi raportet që ka me kryeministrin Edi Rama.

Për  programin “200” të Nazim Rashidit, Meta tha se raportet politike me njëri-tjetrin kanë zero ndikim te sjelljet dhe veprimet e mia si president.  “Një nga arsyet që u zgjodha si president ishte se nuk kishte kandidat më të mirë për të përfaqësuar opozitën”, tha Meta.

Similar Posts