Collistar, manikyrët e rinj me efekt xheli

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mes të rejave vjen edhe një koleksion mini manikyrësh me 37 ngjyra te ndezura dhe me efekt xhel. Një formule e sofistikuar qe bashkon ngjyrat dhe feminilitetin, duke siguruar shkëlqim dhe një efekt te bukur xheli. Një aksesor i vërtetë, nga i cili nuk mund të hiqni dore ne sezonin e ngrohte, për femrat qe dëshirojnë te kenë duar ne plan te pare. Gama e gjere e ngjyrave ofrohet për çdo look, gjendje shpirtërore dhe rasti. Ngjyrat vijnë me nuanca “shocking”, nuanca intense apo me kombinime te ndryshme. Formula inovative, siguron një shkëlqim perfekt, i cili zgjat gjate. Ky manikyr “gloss” ka një efekt xhel me ngjyre te plote dhe te theksuar. Me duar plote ngjyra efekti do te jete natyral, ndërsa duke e aplikuar për here te dyte efekti do te jete “plumping” dhe shume trendi. 37 ngjyrat e reja me efekt xheli do të jenë fillimisht në konfeksione mini prej 6 ml, ideale për t’u mbajtur në çantë. Ngjyrat variojnë nga e kuqja, e verdha, e bardha, bluja, grija, e arta, katër nuanca të jeshiles etj.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *