David Beckham baba shembullor

Futbollisti i njohur David Beckham ka menduar të lehtësojë bashkëshorten e tij Victoria nga angazhimi i fëmijëve, dhe nisur nga kjo ai ka marrë djalin Cruz dhe vajzën Harper për shopping në Beverly Hills. Futbollisti 36-vjeçar në këtë aktivitet ishte i shoqëruar nga kujdestarja dhe gjithashtu nga djali 6 vjeçar Cruz dhe vajza 8 muajshe Harper. Duke shtyrë karrocën e ushqimeve, David dukej i qetësuar dhe ka shpenzuar kohë të mjaftueshme në shoqërinë e dy fëmijëve të tij.

Comments are closed.