Deputetët turq zihen me grushta. Fotot që po bëjnë xhiron e botës

Dihet se në parlament ka gjithmonë tension dhe shpesh herë kemi parë skena sherresh dhe përplasjesh fizike. Këtë herë e patën rradhën deputetët turq , fotot e të cilëve kanë bërë xhiron e botës. Në fillim nisën sharjet, më pas të shtyrat dhe më pas pëllëmbët dhe grushtat. Ngjarja ndodhi gjatë seancës së sotme të Parlamentit të Republikës së Turqisë dhe protagonistë kanë qenë deputetët e Partisë AK dhe Partisë Republikane të Popullit.

Comments are closed.