Dubai, policia patrullë me Lamborghini (video)

lamborghini-dubai-police

Dubai njihet si një qytet me shumë pasuri, të cilat vijnë nga industria e naftës, por edhe nga fusha të tjera. Ndaj grabitësit apo shkelësit e ligjit nuk e kanë problem të blejnë makina superperluksoze dhe të shpejta. Ndaj si kundërpërgjigje, policia e këtij qyteti ka futur në patrullim një Lamborghini Aventador. Makina, e cila kushton rreth 300 mijë euro, arrin një shpejtësi 100 km/h brenda tre sekondave. Edhe pse Lamborghini është një makinë që shpenzon shumë karburant, të paktën policët do të kenë mundësi të kapin grabitësit…

dubai-police-supercars-full

Similar Posts