E shtuna e fundit e çdo muaji dita e pastrimit

Ndotja e territorit nga mbetjet eshte problem i madh kombetar. Deklerata vjen nga zonja e pare e vendit Odeta Nishani e cila i ben apel qytetareve te angazhohen per nje mjedis te paster. Si Presidente Nderi e Korpusit te Vullnetareve zonja Nishani ka caktuar te shtunen e fundit te cdo muaji si diten e pastrimit mjedisor. Me 27 prill nxenes e intelektuale do te behen bashke per te pastrura qytete dhe plazhe. Zonja Nishani fton qytetaret te behen pjese e kesaj nisme, per te ndryshuar sic tha ajo realitetin e shemtuar dhe qe ndotja te mos jete nje problem per imazhin e vendit dhe turizmin.