Ekspozita “Foto historike të Tiranës” në Qendrën “Ten”

Data e fillimit: 04/02/2014
Data e mbarimit: 02/03/2014
Orari: 08:00-19:00
Vendndodhja: “Ten”
Bashkia e Tiranës ka hapur në Qendrën multi funksionale “Ten” ekspozitën fotografike me foto historike të Tiranës për periudhën 1912- 1944.

Bashkia e Tiranës ka hapur në Qendrën multi funksionale “Ten” ekspozitën fotografike me foto historike të Tiranës për periudhën 1912- 1944.

Nëpërmjet 30 fotografive tregohet periudha midis dy luftërave botërore, ditët e luftimeve për çlirimin e Tiranës si dhe periudha menjëherë pas saj. Është interesant që të gjithë qytetarët e Tiranës, të vizitojnë jo vetëm galerinë fotografike, por edhe të shohin një dokumentar për historikun e Tiranës i titulluar “Tirana, atje ku preken ëndrrat”, i cili po shfaqet për të gjithë vizitorët këto ditë. Si ekspozita ashtu dhe dokumentari iu shërbejnë të gjithë qytetarëve dhe sidomos të rinjve për të njohur më
shume historikun e kryeqytetit.

Orari i saj është: Çdo ditë nga ora 8:00 deri në orën 19:00.Hyrja është e lirë/falas.Qendra “Ten” ndodhet në Rrugën “Myslym Shyri” tek ish kinema “Dajti”.

Comments are closed.