Lifestyle

A ekziston dashuria me shikim të parë?

ciftDashuria me shikim të parë është vetëm një mit. Shkenca ka nxjerrë fakte që vërtetojnë se ajo është thjesht rrjedhim i imagjinatës. Dr. Dona J Bridg nga Universiteti Northwerstern ka kryer disa teste mbi memorien, me anë të së cilave ka nxjerrë këto përfundime:

-Mendja jonë çdoherë e përpunon të kaluarën tonë të cilën e plotëson me përvoja të reja.

-Mendja nuk është si një videokamer.

-Mendja i nënvizon dhe përseri i formon ngjarjet në jetën tuaj.

-Mendja jonë ndërron dhe përshtatet.

Lexoni edhe: