Elon Musk do ndërtojë bazë në Mars brenda një dekade

Elon Musk ka pohuar se do të ndërtojë një bazë në Mars deri në vitin 2028 dhe ka treguar me foto se si do të duket.

Manjati i teklologjisë SpaceX po zhvillon anijen kozmike Big Falcon Rocket, që do përdoret nga një miliarder japonez për të shkuar në një udhëtim turistik në hënë.

Por kjo anije kozmike gjigante do të përdoret gjithashtu për të udhëtuar në Mars.

Në një postim në Twitter, Musk prezantoi një pamje të bazës SpaceX Mars Base Alpha dhe tha se mund të ndërtohet deri në vitin 2028.

12 Strategjitë e Suksesit të Elon Musk

Comments are closed.