Ëndrrat… Kuptimi i ëndrrave / çfarë do të thonë flutura, merimanga dhe deti

Ëndrrat janë të bukura por dhe jo shumë të qeta.E kushnga e nuk është ngritur ndonjëherë në mëngjes duke menduar gjatë për ëndrrën mbresëlënëse që ka parë?Posi shpjegohen ëndrrat? Ja tre simbole dhe shpjegimet e tyre.

Flutura

Është e njëjta ndjenjë që na shkakton kur e shikojmë fluturën të kalojë lule më lule. Pra ndjejmë as më shumë dhe as më pak por “lehtësi”. Jemi duke kaluar një periudhë të veçantë të shumë impenjime, të mbushur me gëzim, eufori dhe liri. Flutura në ëndërr tregon se gruaja që e ëndërron atë do të njihet në jetën e saj me dikë që do t’i kushtojë një vëmendje të veçantë. Ndoshta do të jetë një dashuri e vërtetë ose një histori gjurmëlënëse dashurie.

Deti

Të notosh në një det të qetë përveçse është një ëndërr shumë e bukur tregon se ju jeni të qetë me shpirtin tuaj. Pra jeta juaj është e qetë dhe gjithçka që ju rrethon ju jep mirësi dhe paqe. Deti personifikon personalitetin. Nëse ëndërroni një det të trazuar atëherë patjetër në jetën tuaj do të ndodhin zhvillime që do t’ju shqetësojnë apo të do trazojnë raportet e qeta që keni ndërtuar me familjen dhe shoqërinë.

Merimanga

Një shpjegim për merimangën lidhet me një nënë shumë posesive që ka aq shumë kujdes për të birin/bijën sa nuk e lë të shkojë në rrugën e vet. Një ndjenjë të tillë fëmija e vuan dhe e ndjen veten si të mbytur. Ndaj duhet të bëni një zgjidhje dhe të ndihmoni edhe nënën tuaj të shikojë gjërat më qartë.

Një tjetër shpjegim për merimangën dhe rrjetën mund të jetë që një i afërmi juaj është duke ju përgatitur një kurth.

Apo nëse shikojmë një merimangë të madhe që vjen vërdallë mund të jetë që ju nuk ndiheni mirë në ambjentin ku punoni dhe jetoni, ndiheni si i ndrydhur dhe frustuar dhe kërkoni të liroheni.

Similar Posts