Enti i Banesave, pronarët që përfitojnë strehim

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

EKSKLUZIVE/ Akti Normativ, ja qytetarët që kanë aplikuar deri tani për kthimin e pronës

Lista e plotë e personave që kanë të drejtë të marrin pronën për qytetet: Tiranë, Durrës, Korçë, Shkodër dhe Berat

Enti Kombëtar i Banesave ka publikuar ditën e djeshme, listën e pronarëve që përfitojnë strehim nga lirimi i pronave të tyre nga qiramarrësit. Kështu, në zbatim të Aktit Normativ, i cili ka hyrë në fuqi ligjore nr. 3, datë 01.08.2012, Nr. 82/2012, datë 13.09.2012, “Për lirimin e banesave pronarëve të ligjshëm nga qytetarët e pastrehë, banues në banesat ish-pronë të subjekteve të shpronësuara”, gazeta “Republika”, publikon listën e plotë me emrat e pronarëve dhe atyre që jetojnë në ish-pronë. Bëhet fjalë për pronarët dhe qiramarrësit e banesës, përkatësisht për këto qytete: Tiranë, Durrës, Korçë, Shkodër dhe Berat…

Edlira MEMA

Për më tepër lexoni gazetën Republika

 

 

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *