Faqet më popullore të Facebook në Shqipëri : Janar 2014

socialbakers_logoSocialbakers.com ka nxjerrë, sipas disa kritereve fanpages të suksesshme që kanë më shumë ndjekësa, cilat faqe kanë më shumë fansa në Shqipëri, dhe jashtë dhe që janë të rankuara më mirë.

Në vendin e parë është Texas HoldEm Poker, ose i ashtuquajturi Pokeri i Facebook.

Në vendin e dytë është Ermal Mamaqi përsa i përket numrit të fansave vendorë dhe nivelin e rankimit e ka 9, gjë që do të thotë se ka fansa aktivë.

Në vendin e tretë përsa i përket fansave vendas është kryeministri Edi Rama, i cili ka rreth 380 mijë persona që e pëlqejnë faqen e tij, dhe me nivel rankimi 6.

fan-pages-popullore_ShqiperiSali Berisha ka mbi 848 mijë fansa në profilin e tij, por ai ka më pak se Rama, persona që e pëlqejnë në Shqipëri ( 355 153 miq) dhe ka nivel rankimi më të dobët, duke u klasifikuar te 4.

Lulzim Basha është listuar në vendin e 12 për numrin e miqve në Shqipëri, dhe ka 481448 miq, ndërsa ka një rankim të mirë, në nivelin 7, i njëjtë me atë të kryeministrit Rama.

Profili Jeta osh Qef ka 980 mijë persona që e pëlqejnë, duke u renditur në vendin e 4 në Shqipëri si një faqe që ndiqet më shumë nga shqiptarët që jetojnë këtu.

Profili i Apartamentit 2XL është i suksesshëm, duke u listuar në vendin e 6 përsa i përket personave që e pëlqejnë këtu, ndërsa ka në total 606135 friends.

Vodafoni dhe AMC janë dy kompani që listohen përkatësisht në vendin e 8 dhe në vendin e 10 përsa i përket numrit të miqve që i ndjekin në Shqipëri.

Ndër mediat zyrtare, Top Channel është me numrin më të madh të miqve në rrjetin social Facebook, me 248635 miq në Shqipëri dhe me një total personash që e pëlqejnë në nivel global 500309 persona.

TOP 50 FAQET E FACEBOOK ME POPULLORE

Nr     Emri i faqes         Fansa vendor      Fansa Total   ER    Rankim1.       Texas HoldEm Poker     756065       69966151   0.005%                 3

2.       Ermal Mamaqi               434506       785011       N/A                      9

3.       Edi Rama                        380557       589801       0.956%                 6

4.       JETA OSH QEF            379093       980998       Find in Analytics  N/A

5.         Sali Berisha                           355153       848455       Find in Analytics  4

6.       APARTAMENTI 2XL   326893       606135       Find in Analytics  7

7.       Origjinale                       285204       719912       Find in Analytics  N/A

8.          Vodafone Albania                   279264       376683       Find in Analytics  6

9.       The Albanian                 272841       797344       Find in Analytics  N/A

10.       AMC                              271793       333445       Find in Analytics  6

11.     Tingujt e Jetes                262513       717371       Find in Analytics  N/A

12.       Lulzim Basha                   253961       481448       Find in Analytics  7

13.     Top Channel                  248635       500309       Find in Analytics  7

14.     Të vdesës së qeshuri      239735       505732       Find in Analytics  N/A

15.     ” Shprehjet me te bukura         239588       516840       Find in Analytics  N/A

16.     Cudira Nga Bota            236509       636305       Find in Analytics  N/A

17.       Genta Ismajli                  232463       818004       Find in Analytics  1

18.     Extreme Videos             229704       667622       Find in Analytics  N/A

19.       Askush Nuk Eshte Perfekt227136       589522       Find in Analytics  N/A

20.     Fansat e Futbollit           227010       656289       Find in Analytics  N/A

21.      SHPRESA-AL Computers 224741   467741       Find in Analytics  7

22.     Thënie të mençura        213523       475710       Find in Analytics  N/A

23.     “ Sikur Te Kisha Nje Copez Jete207841    464863 Find in Analytics        N/A

24.     PUTHJE VETEM PER TY 207558  455246       Find in Analytics  N/A

25.     Beautiful                        206399       792037       Find in Analytics  N/A

26.     Kuriozitete & Enigma    204548       365072       Find in Analytics  N/A

27.     Vetem per te qeshur       200980       426910       Find in Analytics  N/A

28.     Filozofia Urbane            196683       345341       Find in Analytics  5

29.     “ Jam single 100 %”       196279       484647       Find in Analytics  N/A

30.     Anna Media                      194775       257463       Find in Analytics  N/A

31.     A.C. Milan                     190896       19666061   Find in Analytics  4

32.     Rita Ora                         186759       2751501     Find in Analytics  8

33.     Te dua deri sa te vdes    184085       417176       Find in Analytics  N/A

34.     Bota e Futbollit              174787       444964       Find in Analytics  N/A

35.     Aurela Gace                             168520       352526       Find in Analytics  N/A

36.     Çudira Shqiptare           167750       359382       Find in Analytics  N/A

37.     Fixed Matches Kos & Mac 166444  374389                 Find inAnalytics   N/A

38.     Ndodh                            164899       366584       Find in Analytics  N/A

39.     Welcome to ALBANIA   164772       421549       Find in Analytics  N/A

40.     ArkivaShqip                            164614       346570       Find in Analytics  N/A

41.     Jam As, Kam Klas                  163177       413414       Find in Analytics  N/A

42.     Interesting Things          160457       3418904     Find in Analytics  N/A

43.       Albanian Music                   159329       444961       Find in Analytics  N/A

44.     “Vajza me e bukur & Djali me158357   391888  Find in Analytics  N/A

45.       Lajme Online                  158039       598145       Find in Analytics  0

46.     Horoscope                     155207       260152       Find in Analytics  N/A

47.          SHQIPERIA IME          154823       328722       Find in Analytics  N/A

48.     1 Poezi për ty                 153924       301294       Find in Analytics  N/A

49.       Gjithcka Nga Bota e Futbollit153860    392425       Find in Analytics  N/A

50.     Fjale te Arta nga “Njerez te…153077         301223      Find in Analytics  N/A

FAQET MË TË SUKSESSHME TË MUAJIT

Best Vines en Español      +276 263

Origjinale                               +146 542

ANGELA MARTINI           +77 215

Genta Ismajli                       +74 597

Ermal Mamaqi                    +66 217 ip

Similar Posts