Categories
Tech

Flappy Bird: Loja me “nerva”

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Flappy Bird është një lojë celulari e krijuar nga Dong Nguyen në 2013 dhe u lançua për publikun më 24 maj 2013.

Në 10 shkurt 2014 loja u hoq nga App Store Apple dhe Google Play nga krijuesi i saj.

Në një intervistë ekskluzive në Forbes, zhvilluesi i Flappy Bird, Dong Nguyen ka zbuluar arsyen e vërtetë pse tërhoqi këtë lojë jashtëzakonisht popullore. Sipas Nguyen, loja ishte varësindjellëse dhe kjo ishte ajo që e bindi atë, të tërheq lojë. “Flappy Bird është projektuar për të luajtur në pak minuta, kur ju jeni të relaksuar,” tha krijuesi i saj. “Unë mendoj që loja është kthyer në një problem. Për të zgjidhur këtë problem, është më mirë të mbyllet Flappy Bird.
Flappy Bird është zhdukur përgjithmonë…

Video e shpërndarë në rrjetet sociale:

Përgatiti: Marinela Lamçe

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *