Art dhe Kulture

Fotografi që priti 5 vite për këtë moment

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Një fotograf rumun ka bërë përpjekje për gati 5 vjet për të kapur mjegullën e mëngjesit që mbuloi qytetin e tij.

Sot natyra i dha gjithçka që ka dashur për të kapur me objektivin e aparatit.

Fotografitë e realizuara prej tij duken spektakolare, me mjegullën që ka mbuluar qytetin.

Ai tha se duke i pasur këto, për herë të parë mund të ketë disa imazhe unike të qytetit të tij!

Për më tepër shihni fotografitë e realizuara prej tij./a.k/noa.al/

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comment here