Fotografitë mahnitëse. Ujqërit të dashuruar pas vajzës..?!

Kush tha që ujqërit janë…ujqër?! Pamje të jashtëzakonshme vijnë nga shërbimi fotografik i DailyMail. Katër ujqër të mëdhenj të cilët presin me një dashuri të paparë kthimin e vajzës që i ka rritur ata. Ajo njihet thjeshtë si Anita dhe ka deklaruar se dy vjet më parë në këtë park natyral në Shtetet e Bashkuara është marrë me rritjen e ujqërve. Anita është rikthyer pas disa muajsh për të vizituar ujqërit e saj të cilët është pak të thuash se e kanë pritur me dashuri. Ata kanë luajtur me Anitën për minuta të tëra duke shprehur të gjithë ndjenjën e tyre për njeriun që është kujdesur për ta. Shikoni pamjet mahnitëse.

Comments are closed.