Categories
Tech

Google, risi me hartat

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

google foto sfereGoogle tani ta mundëson krijimin e hartës së rrugës tënde duke përdorur Photo Sfere ose dSLR camera. Google ka shfaqur një mënyrë të re e cila lejon të gjithë të krijojnë një hartë me pamjet e rrugëve të tyre. Kompania ka cekur se pamja e rrugës mund të krijohet vetëm duke përdorur fotot e bëra nga Google Photo Sfere ose nga dSLR kamera.

Shpeshherë, përdoruesi mund të marrë një rrugëtim përmes shteteve ose lokacioneve të ndryshme dhe të ketë nevoj të ndaj udhëtimin e tij me të tjerët. Përkrah asaj që përdoruesi ka dëshirë të ndaj këto foto me familjen apo shoqërinë, atij gjithashtu do ju mundësohet të i caktohen këto pika në hartë. Deri më tani pamja e rrugës (Street View) ka qenë e limituar vetëm në atë që Google ka ofruar, por tani mundësinë do ta kenë të gjithë të krijojnë këto formatë të hartës.

Evan Rapoport, Produkt Menagjer për Google Map & Photo Spheres thotë se pamjet mundë të ngarkohen në Google View service.
Këtu mundë ta shihni një shembull se si Rapoport ka bërë një foto duke përdorur spheres dhe dSLR kamera nga pushimet e saja në Britani të Madhe.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *