Horoskopi i javës. Binjakët: Është koha për investim, por kujdes me partnerin..

Keni Uranin dhe Mërkurin gati mbi supe. Është java kur mund të realizoni një plan të detajuar më parë, kryesisht një investim që në të ardhmen mund të rezultojë shumë fitimprurës. Ky plan është projekti i një grupi miqsh që ka mbetur ende në letër dhe që prêt të shohë dritën e diellit. Mos hezitoni! Javë e mirë për investim. Ata që janë beqarë këtë javë nuk kanë ndonjë shans për njohje të reja. Ndërsa për çiftet java është e qetë. Kujdes ftohjen që ka nisur të ndihet në raport. Muajt në vijim mund të mos ju sjellin lajme të mira. Situatat duhen përballuar dhe analizuar për të evituar largimin nga njeri-tjetri.

Comments are closed.