Horoskopi i Javës. Demi: Sa me fat që jeni !!….

Do të jetë një javë e madhe për të gjithë ju, pasi keni dy planetet e fatit në shenjën tuaj. Jo vetëm që do të jeni të mbrojtur nga telashet, por do të tërhiqni rrethana shumë pozitive. Të ushqyera nga optimizmi dëshirat tuaja do të plotësohen, e në mënyrë të veçantë dëshirat tuaja në dashuri. Çifti shkon për mrekulli. Jo vetëm jeni në formë të mirë fizike, por jeni tërheqës shumë këtë javë. Pra një javë e shkëlqyer për intervista pune apo për ngritje në detyrë. Nëse nuk jeni të lidhur kjo është java kur mund t’ia pohoni vetes me zë të lartë një ndjenjë të thellë që keni për dikë…thuajani ! Do të jetë fillimi i një historie të bukur dhe të vërtetë.

Comments are closed.