Horoskopi i javës: Shigjetari, kujdes nga Marsi dhe partneri….

Keni një Hënë Zjarr që mbështet optimizmin tuaj dhe shpirtin tuaj të iniciativës. Ju do të përballoni me shumë aftësi edhe situatat më të komplikuara, gati sfida, që në fakt nuk mund t’ju ndalin. Urani dhe Mërkuri punojnë për ju duke ju mbushur me ide origjinale. Rrugë e lirë aventurës dhe argëtimit. Por kini kujdes: nëse jeni në një lidhje dhe partneri nuk ju ka bërë akoma ofertën serioze për fejesë, mos e hapni këtë temë. Presioni juaj do t’ju çojë në ndarje. Bëni kujdes nga Marsi. Ndërsa planeti juaj i forcës Jupiteri ju mbanfortdheju jep stabilitet, Marsi ju bën dyshues dhe jo të qëndrueshëm. Rrini larg gënjeshtrave, edhe atyre të padëmshme në dukje, pasi ju ulin reputacionin tek të tjerët.

 

Comments are closed.