Horoskopi javor. Binjakët: Neptuni kundër ju bën konfuzë. Keni një ofertë biznesi

Ai që do t’ju komplikojë jetën, të paktën për një ditë, do të jetë i vrenjturi Neptun që ju ngatërron mendjen dhe ju sfumon projektet pikërisht kur ju mendoni se i keni realizuar ato. Je i mbushur me iluzione ndaj dhe në shtëpi do t’i kesh kundër dhe shokët e ngushtë do të jenë të ashpër në gjykime ndaj jush. Duhet të keni parasysh se për të pasur një investim të mirë duhet të nisni nga e kaluara dhe duhet të eleminoni në maksimum strategjitë e gabuara. Një mik ju ofron një rast biznesi nga i cili nuk mund të hiqni dorë..pra mos e lini të bjerë në tokë si propozim. Do të jetë shumë me leverdi për ju në të ardhmen.

Comments are closed.