Horoskopi javor. Binjakët: Një për të gjithë e të gjithë për një

Projekte konfuze edhe pse janë projekte tuajat familjare. Ju ngatërrojnë idetë Mërkuri, Urani dhe Dielli. Hëna është aleatja juaj dhe përpiqet të bëjë më të mirën për ju. Ajo bën që ju të dini ta përballoni këtë javë me entuziazmin e një fëmije duke sfiduar të papriturat dhe rivalët. Por nuk do të jeni vetëm ama. Do të keni me vete të gjithë familjarët tuaj. Pra shprehja “një për të gjithë të gjithë për një” ka vlerë shumë këtë javë. Kujdes: një histori e së kaluarës ju shfaqet përpara me gjithë erotizmin dhe trasgresionin e saj. Mund të humbni nëse nuk tregoheni të kujdesshëm njeriun që momentalisht keni në krah.

Comments are closed.