Horoskopi javor. Dashi: Do të jetë një javë ndryshimesh të mëdha

Një ndryshim thelbësor që ju garantohet edhe nga Dielli, që me fillimin e kësaj jave do të jetë tërësisht në shenjën tuaj. Gjithccka do të rinovohet, brenda dhe jashtë  duke u dhënë një zhvillim të ri ngjarjeve në jetën tënde. Që edhe të tjerët të pranojnë ndryshimet si edhe ti duhet një lloj diplomacie, jo tone të larta zëri dhe sherre. Edhe Hëna do të mendoje që gjendjes suaj shumë të mirë fizike t’i japë pak sharm dhe mister. Do të jeni të parrezistueshëm këtë javë që vjen.

 

 

Comments are closed.