Horoskopi javor. Demi: Javë e qetë, vetëm ju do të bëheni shumë të bezdisshëm këtë javë

Në fakt këtë javë nuk do të ndodhë asgjë e veçantë. Këtë javë ju do të bëheni më të kujdesshëm ndaj detajeve dhe të themi të vërtetën mund të bëheni pak të bezdisshëm për njerëzit që keni pranë. Do të ketë gozha re në qiellin e dashurisë. Ju duket sikur partneri juaj është pak i shpërqëndruar. Do të bëni natyrisht sikur nuk e vini re për shkak të krenarisë tuaj, por nga brenda ama do të zieni nga dyshimet dhe xhelozia. Ka shumë mundësi ta ekzagjeroni thjeshtë për t’i hapur punë vetes këtë javë.

Comments are closed.