Horoskopi javor. Demi: Këtë javë kryefjala është dashuria

Mbi të gjitha interesat e tua këtë javë në krye do të jetë dashuria, intensive dhe besnike që do të shoqërohet me udhëtime dhe argëtime me miqtë tuaj. Por për të qenë të qartë në ndjenjën tuaj do të bëni mirë të reflektoni pak më gjatë ndoshta edhe duke ndenjur pak vetëm me veten tuaj. Ide origjinale dhe ndoshta disa të papritura do t”ju surprizojnë duke vënë në provë të fortë durimin tuaj. Më mirë të pushoni sesa të thoni diçka për të cilën më vonë do të pendoheni.

Comments are closed.