Horoskopi javor. Gaforrja: Jeni në mes të një konflikti ndërplanetar

Një konflikt i madh planetar me ju në mes: Dielli i pranvëres me Uranin e Mërkurin jep shpresë për mundësi të mëdha që ju kushtojnë impenjime dhe ndryshime radikale në jetë. Kundër keni partnerin që është kundër hapave të mëdha që ju mund të hidhni. Ai ndihet thjeshtë xheloz për ju. Kjo do t’ju tensionojë dhe nervozojë dhe situata mund të precipitojë në sherr. Ndaj mund të bëni edhe një pjesë të pushimeve tani në mënyrë që të qetësoni veten. Këshillë: bëjini gjërat me qetësi, do t’i zgjidhni më mirë.