Horoskopi javor. Peshorja: Duhet të rifitoni zemrën e partnerit. Jeni bërë goxha të mërzitshëm.

Ikën i vjetri dhe vjen i riu. Në rastin tuaj i vjetri është Plutoni, simboli i keqardhjeve dhe i kujtimeve të dhimbshme në dashuri. I riu janë Dielli dhe Urani që i japin një inpuls të fortë ndjenjave tuaja aktuale. Kjo nuk do të thotë ta paketoni bashkëshortin dhe ta nisni matanë oqeanit duke nisur kështu një dashuri të re, por do të thotë të ndryshoni ritmet e historisë tuaj dhe llojin e raportit. Ju duhet fantazi për të rifituar njeriun e zemrës. Edhe në shtëpinë tuaj do të bjerë erë rinovimi. Bashkë me partnerin do të mendoni për një modelim të ri të shtëpisë duke hedhur poshtë mobiliet e vjetra.

Comments are closed.