Horoskopi javor. Peshqit: Javë e qetë në përgjithësi, megjithatë shmangni debatet

Do të jetë në përgjithësi një javë e qetë për ju qoftë në familje qoftë në punë. Duhet të bëni kujdes në mënyrë që këtë javë marrëdhëniet me njerëzit tuaj të afërt të mos acarohen. Pavarësisht qetësisë ka diçka që ju prish qejfin dhe që ju bën më shumë impulsive nga sa duhet. Për të shmangur zënkat e kota bëni mirë të mos flisni shumë. Financat shkojnë mirë. Po ashtu edhe shëndeti dhe përpjekjet për të lënë kilet e dimrit

Comments are closed.