Horoskopi javor. Peshqit: Keni Marsin kundër, gjithmonë në qendër të debateve

Kjo javë do të shkojë kështu: pak e sheqerosur, pak e piperosur.. Nën shenjestrën e Marsit me partnerin do të jetë luftë përditë. Lufta në darkë do të përfundojë me puthje dhe përqafime. Për çudi për tipa të papërqëndruar si puna juaj, biznesi do të shkojë mirë. Investimet tuaja garantojnë fitime të mira. Neptuni në shenjën tuaj ju shton fantazinë. Jeni më të hapur me të tjerët këtë javë, por kujdes sepse  ky sinqeritet mund të bëjë t’ju hanë peshkaqenët. Në familje mund të ketë debate edhe me fëmijët të cilët nuk ju japin të drejtë për disa probleme.

Comments are closed.