Horoskopi javor. Shigjetari: Jeni në formë të shkëlqyer. Për beqarët, një histori dashurie e re.

Grintën jua dhuron Marsi. Luftoni për t’u dalluar dhe për të arritur të parët në finish si gjithmonë. Niseni madje jo të avantazhuar nga një planifikim jo shumë optimal sepse jeni entuziastë dhe jo konfuzë dhe keni atë aftësinë që kanë të gjithë shigjetarët për të zgjidhur problemet. Një formë fizike e jashtëzakonshme falë stërvitjes që nuk e lini pas dore dhe dietës që keni nisur. Pranvera për ju që jeni beqarë mund të vijë me një dashuri të re që do të lerë shumë gjurmë tek ju.

Comments are closed.