Horoskopi javor. Shigjetari: Superjavë, tre planete “punojnë” për ju

Me punën dhe me financat jeni në rregull dhe tashmë mund të shijoni jetën aventuroze të cilën juve pëlqeni të keni gjithmonë. Këtë javë me Diellin, Plutonin dhe Urani të bashkuar në favorin tuaj rastet për të bërë marrëzira nuk do të mungojnë me të vërtetë.  Aventurë në plotë kuptimin e fjalës. Mund të qëllojë të bini në dashuri me dikë që është tashmë i impenjuar. Kjo nuk do të jetë gjë e mirë për ju. Ndaj bëni kujdes. Për Shigjetarët që janë familjarë do të ketë një harmoni të jashtëzakonshme në çift këtë javë.

Comments are closed.