Horoskopi javor. Ujori: Keni Hënën kundër, mos u tundoni nga vitrinat e dyqaneve

E nisni javën me një Hënë të gabuar dhe e mbyllni me një Hënë edhe më negative për ju. Por kundër të gjithëve është forca juaj e brendshme që ju bën të mos lëshoni pe dhe të mos mundeni. Por që të mund të keni një performancë më të mirë ju duhet një shkëmbim idesh me një mik të mirë apo një këshillues të zot. Bëj kujdes me financat. Në mënyrë të veçantë në këtë periudhë kur vitrinat e dyqaneve bëhen vërtetë të parezistueshme.

 

 

Comments are closed.