Ide dekorative për Shën Valentinin

Shën Valentini është dita ku të gjithë të dashuruarit mundohen të tregojnë sa më shumë dashurinë dhe këtë e bëjnë në mënyrat më romantike të mundshme. Dekorimi në raste të tilla është gjithmonë një element kyç. Në ju propozojmë disa ide të reja dhe inovative që ndjenjat tuaja ti shprehni në mënyrë sa më origjinale.

1. Dekoroni kokën e krevatit tuaj.
perdeNëse koka e krevatit ndodhet pranë dritares, atëherë ndryshoni perden e dhomës. Ju sugjerojmë perde me copë të derdhur dhe të bardha. Më pas mbi këto perde vendosni disa drita nga ato të Krishtlindjeve. Ju premtojmë që dhoma juaj do të ketë një ndriçim ndryshe.

2. Kthejeni tavanin në qiell me yje.
tavaniZgjidhni shirita dritash të bardha dhe të vogla. Vendosini ato në të gjithë tavanin tuaj. Qoftë në mënyrë sistematike apo të çrregullt. Mundohuni t’i lidhni të gjitha në seri dhe sillni një pjesë qielli në dhomën tuaj dhe dhurojini të dashurës suaj çdo yll që ajo dëshiron.

3. Harrojini qirinjtë!
kavanoz me dritaQirinjtë janë shumë romantikë, por ne ju japim një ide tjetër pak më origjinale dhe me më shumë ngjyra. Zgjidhni disa kavanozë të mëdhenj në forma të ndryshme apo edhe të njëjtat. Mbushini me drita të vogla LED dhe ashtu siç janë vendosini në pika të ndryshme të shtëpisë. Mund të drejtoni të dashurën për tek surpriza e mbrëmjes ose thjesht të krijoni një ndriçim spontan për më shumë atmosferë.

4. Krijoni një album special.
fotoAlbumet murale janë gjithmonë shumë të dashura. Disa fotografi në mur mund të jenë shumë më bukur se albumet e zakonshme. Zgjidhni disa foto nga kujtimet tuaja më të bukura. Vendosini ato në korniza, vërini në mur afër njëra tjetrës dhe rrethojini me drita për të tërhequr sa më shumë vëmendje. Do ta bëni të kujtojë çdo second të kaluar bashkë dhe do ndihet e dashuruar më shumë se kurrë.

5. Zbukurime në xham.
zemer ne xhamNëse Shën Valentinin do ta kaloni ditën dhe opsionet e mësipërme nuk ju tërheqin shumë, mos u mërzisni, ne kemi alternativa të tjera. Formoni me një karton një zemër të madhe. Dhe më pas prijini pjesën e brendshme. Pjesën e hequr zëvendësojeni me një pjesë plastmas ose nëse s’keni mund ta lini pa gjë për momentin. Kornizën e zemrës visheni më copëza farcoletash ngjyrë të kuqe të ngjitura pranë e pranë për të krijuar idenë 3D. Pjesën e pa veshur ngjiteni pas xhamit dhe mesin e mbetur bosh mund ta mbushësh me zemra të tjera të vogla letre ngjyra të ndryshme. Kështu në çdo moment do të reflektoni zemrën tuaj në dhomë.

6. Dekorime në formë zemre.
zemraaDihet që zemra është simboli i festës dhe për këtë arsye ajo është edhe dekorimi kryesor. Mund të bëni varëse në formë zemre e mbushur me fiongo të vogla të lidhura pranë njëra tjetrës duke e mbushur zemrën. Vareni atë nga tavani poshtë e do të duket sikur fluturon në ajër.

Si këto ide ka dhe shumë të tjera pafundësisht..ne ju ftojme që t’i realizoni këto ide dhe pse të krijoni edhe disa të tjera. Çlironi kreativitetin tuaj dhe argëtohuni. Bëjeni vetë!

Përgatiti: Pamela Bejleri

Similar Posts