Categories
Shtëpia

Ide origjinale si ndërtohet pema e familjes / Foto

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Pema e familjes është një skemë që tregon paraardhësit. Ata janë njerëz të familjes tënde që kanë lindur para teje.

Mësoni si të krijoni pemën tuaj të familjes, me një ide të thjeshtë dhe origjinale.

Gjithçka që ju duhet:

  1. Korniza
  2. Bojëra
  3. Lapsa

Vijoni punën:

Merrni një letër të bardhë, priteni në madhësinë që duhet për kornizën e zgjedhur dhe në fund të saj mund të shkruani emrin e familjes suaj (mbiemrin) ose emrat tuaj me rradhë ose edhe thjesht “Familja Jonë“.

Pak me lart shkrimit, vizatoni me një laps trungun e një peme dhe degët e saj.

Më pas, secili nga anëtarët e familjes, të lyejë dorën me një bojë. Kujdes! Ngjyrat të jenë të ndryshme për secilin nga ju. Vendosni dorën tuaj mbi degët e pemës së vizatuar.

Kjo është pema juaj. Vendoseni atë në ambientet e shtëpisë suaj. Bëje vetë!

Lexo edhe: Pema familjare dhe rëndësia e saj për shëndetin tuaj, tani dhe në të ardhmen

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *