Shtëpia

Ide për ndryshimin e kuzhinës

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Stilet subway, me banakun në qendër të kuzhinës janë ndër më modernët dhe të kërkuarit. Gjithashtu, ide të tjera janë kuzhinat suedeze, me lule dhe dru të ndërthurur në arredim. Kuzhinat klasike tërësisht dru kafe, nuk ikën kurrë nga moda dhe kërkesat. Mos harrojmë edhe kuzhinat moderne , shumë ngjyra, shkëlqim etj.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comment here