Shtëpia

Ide personale për ushqyesin e celularit tuaj

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Po ju propozojmë një ide të zgjuar: një mbajtës celulari kur ai karikohet. Eshtë praktik, funksional dhe për më tepër, gjithçka ju duhet është një shishe shampoje ose tjetër plastike. Bëje vetë!

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comment here