Modele kuzhine

Ide si të mobilojmë kuzhinën kur kemi pak hapësirë

Si të mobilojmë kuzhinën…

Keni një hapësirë tepër të vogël për kuzhina dhe nuk dini si ta arredoni?

Ndonjëherë jo vetëm hapësirat e mëdha kemi mundësi t’i arredojmë bukur. Kur përballemi me ambiente shumë të vogla, tashmë nuk duhet të kemi më frikën së gabojmë. Ka shumë mënyra për të arreduar shumë bukur një kuzhinë të vogël.

Sekreti qëndron te ngjyra e mobiljes dhe te aksesorët e vegjël.

Arreduesit më të suksesshëm në të gjithë botën mendojnë se përdorimi i ngjyrave të forta (por nuk përjashtohet kurrsesi e bardha – e pavdekshme) ndihmojnë në arredimin më të mirë të një ambienti të vogël në përmasa. Gjithashtu nuk duhet të harroni t’i shtoni detaje kuzhinës, duke filluar nga mjetet e punës, por edhe vazo, perde, lule etj.

 

Similar Posts