Tiranë

Linja ish- Uzina Traktori

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR  ish- Uzina Traktori

FREKUENCAT

nëntor – mars

prill- tetor

ditë pushimi dhe festa

ora

frekuenca

ora

frekuenca

ora

frekuenca:

5.30 –   6.00

Çdo   6 min

5.00 –   6.00

Çdo   6 min

5.00/5.30 – 6.00

Çdo 10 min

6.00-   7.00

Çdo   5 min

6.00 –   7.00

Çdo   5 min

6.00 –   7.00

Çdo   6 min

7.00 – 20.00

Çdo   4 min

7.00 – 20.00

Çdo   4 min

7.00 – 21.00

Çdo   5 min

20.00 – 21.00

Çdo   5 min

20.00 – 21.00

Çdo   5 min

21.00 – 22.00

Çdo   6 min

21.00 – 22.00

Çdo   6 min

21.00 – 22.00

Çdo   6 min

22.00 – 24.00

Çdo 10 min

22.00 -24.00

Çdo 10 min

22.00 – 24.00

Çdo 10 min

Linja ish- Uzina Traktori
Kliko mbi imazh për ta zmadhuar

uzina_traktori

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comment here