Categories
Aktualitet

Ishte dënuar për trafik drogë, i sekuestrohen në Durrës 2 milionë euro pasuri

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Policia e shtetit njofton se ka sekuestruar një pasuri prej 2 milionë euro pasuri. Personi të cilit i janë sukustruar eshte shtetasi T.S. nga Durrësi. Janë sekuetruar 2 milone euro pasuri. T.S ka qenë i dënuar me parë për trafik droge

Policia e Durrësit informon se 46 vjeçari banues në Durrës, i dënuar më parë me 12 vite burg për veprën penale “Trafikimi i lëndëve narkotike”.

Policia e Durresit ka ekzekutuar vendimin penal të Gjykates se Durresit.

Janë sekuestruar:

• 25 000 m2 tokë arë;
• 10 100 m2 pemëtore;
• 9 njësi tregtare, ambiente të përshtatura për biznese me sipërfaqe totale 580 m2;
• 22 apartamente me sipërfaqe totale 1780 m2.

Sipas njoftimit të unifromave blu, Specialistët e Sektorit për Hetimin e Krimit Ekonomik dhe Financiar në Drejtorinë Vendore të Policisë Durrës goditën rastin e pastrimit të produkteve të veprës penale.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *