Ishujt Seishel me prurje turistike

Seishel ishulliIshujt Seishel duket se kane rilindur per sa i perket industrise turistike. Arkipelagu i famshem dhe me nje bukuri ta jashtezakonshme natyrore po perjeton nje nje periudhe me rritje te fuqishme te prurjeve turistike.Edhe pse te prekur nga nje krize e pergjithshme ekonomike turistet europiane kane qene ata qe kane dhene kontributin me te madh ne kete drejtim. Kete vit numri i turisteve europiane ne ishujt Seishel eshte rritur me 4% nga nje vit me pare. Nderkohe pritet qe rezultatet pozitive te vijojne edhe me ardhjen e 2014.

Comments are closed.