Itali/ Gjendet një trup i pajetë, dyshohet të jetë i avokatit të humbur

Mediat italiane raportojnë se më 6 nëntorë në Leçe është gjetur një trup i pajetë, i cili dyshohet që të jetë i avokatit të humbur Besnik Muço.

Muço ishte nisur drejt Italisë më datë 2 nëntor, dhe që prej asaj dite nuk ka më asnjë informacion rreth tij.

Autoritetet italaiane kanë kërkuar kryerjen e tesitit të ADN-së.

Similar Posts