Ja disa ide dhuratash shumë interesante për të dashurat tuaja për Shën Valentin

Ndihmoni me punët e shtëpisë

Po mbajeni mend mirë këtë gjë. Nuk është nevoja të bëni çdo punë të mundshme, thjesht i dhuroni të dashurës apo gruas tuaj një ditë relaksi. Aq më tepër se nëse doni të bëni ndonjë punë duhet të dini se në ditët e sotme çdo gjë është lehtësuar nga teknologjia.

Masazh

Të jesh i rritur është një punë shumë e vështirë për të gjithë, sidomos për gratë që kanë mbi supe disa përgjegjësi më shumë. Në rast se i jepni gruas tuaj një kartë dhuratë për të kaluar një ditë në ‘spa’, dijeni se do të ngelet shumë e kënaqur.

Kujdesuni për fëmijët

Për një mama të zënë dhe shumë të lodhur nuk ka kënaqësi më të madhe se sa të marri një ditë pushim dhe dikush tjetër të kujdeset për fëmijët. Mund t’i thoni gruas tuaj të bëj një listë me aktivitete të cilat më pas të gjitha këto gjëra duhet t’i zgjidhni vetë.

Provoni maska fytyre në kushte shtëpie

Në kohën që ju merreni me ndonjë punë shtëpie, mund ta lini të dashurën tuaj të bëj vetë maskë fytyre në kushte shtëpie. Ku ka femër që nuk e adhuron të kujdeset për trupin, flokët apo fytyrën e saj.

Provoni të gatuani ose porosisni ushqimin që ajo pëlqen më shumë

Nëse jeni i mirë për të gatuar duhet të provoni të gatuani patjetër diçka interesante. Por nëse nuk dini të gatuani, atëherë mund të porosisni diçka në restorant. Më pas mund ta zbukuroni tryezën në mënyrën më të bukur dhe është e sigurtë që e dashura juaj do të ngelet shumë e kënaqur.

Comments are closed.