Vetëm disa orë pas përmbytjeve të shkaktuara nga reshjet e dendura të shiut situata në autostradën Tiranë- Durrës është në gjendje të rënduar.

Makina të përplasura me njëra- tjetrën, të mbushura me ujë dhe të braktisura nga drejtuesit. Trafikndarëset janë të shkatërruara dhe të dala jashtë funksionit.

Në njoftimin e dhënë nga Ministria e Brendshme situata në aksin Durrës-Tiranë është i bllokuar dhe nuk mund të kalohet.

Më poshtë keni një galeri fotosh nga autostrada Tiranë-Durrës të mundësuara nga fotografi Gent Shkullaku, i LSA.